AREN PROMOTION PRODUCTIONS

AREN PROMOTION PRODUCTIONS er et ikke kommercielt / ikke profit skabende promo foretagende og hjemmeside, styret af Simon Mikael Friborg og Kenny Svalgaard. Hoved formålet med AREN er at samle diverse musiske/lyriske projekter, kunstnere og promo-udgivelser under ét navn og at udstille og promovere disses værker.

På AREN.DK har du mulighed for at downloade særligt udvalgte sange og kompositioner af eksisterende projekter, som The Barrow Downs, såvel som gamle bands og projekter. Du kan også læse udvalgte sang tekster, få information og baggrunds viden samt se billeder fra de forskellige projekter, kunstnere, promo-CD udgivelser etc.

Feedback

Det ville være skønt for os, hvis du også vil bruge en lille stund på at give os noget feedback - hvad enten det er ris eller ros, gode ideer eller andet - og hvad enten det drejer sig om kunstneriske/musiske/lyriske aspekter eller dette sites funktionalitet og design. Dine kommentarer og ideer er altid velkomne og absolut nødvendige for os. Et af de store formål med denne hjemmeside er jo netop at få så meget feedback som overhovedet muligt. Brug enten vores gæstebog for korte beskeder/hilsener, eller vores online Kontakt os form for længere eller personlige beskeder.

Vi glæder os til at høre fra dig...